Pàgines

dimecres, 16 d’octubre del 2013

OBJECTIUS I COMPROMISOS

Creiem en la necessitat d'elaborar un projecte amb horitzons clars i tangibles, un projecte que treballem i proposem, però que ha de ser el de tots, i per tant, un projecte viu on les decisions s'han de prendre obertament i amb el conjunt dels col·legiats.

És per això que el nostre primer compromís és el de realitzar una assemblea general entre els mesos de juny-juliol de 2014, on rendir comptes dels nostres objectius concrets en aquests primers mesos i, sobretot, que sigui el conjunt dels col·legiats els qui, amb el seu vot, decideixin si dur a terme, o no, les propostes presentades.

Ens comprometem a treballar sota els valors del respecte, la interdisciplinarietat, la responsabilitat, el servei i la transparència.

També prenem el compromís d'obrir espais de debat amb diferents agents, organitzacions, professionals, amb l'objectiu de conèixer i compartir diferents realitats, punts de vista... i madurar el nostre propi pensament i horitzó professional. En aquest sentit ens comprometem a portar a terme 2 taules rodones durant aquest primer any; una amb les diferents universitats i una altre amb diferents professions sanitàries.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Benvolgut/da,
A continuació pots escriure el teu comentari que en breu es publicarà.
Aquest és un espai que pretén ser de debat i obert a tothom, però no és toleraran les difamacions i disputes personals.
Gràcies per participar i fins aviat.