Pàgines

dijous, 20 de març del 2014

Esmenes al projecte de llei del Consejo de Colegios de Dietistas-Nutricionistas

Comunicat dels Dietistes-Nutricionistes en Xarxa:
“Esmenes al projecte de llei del Consejo de Colegios de Dietistas-Nutricionistas
El passat mes de gener varem fer un comunicat explicant la situació real del projecte de llei per la creació del Consejo General de Colegios. (llegeix-ho aquí )
Tal com exposàvem, segueix el seu curs, trobant-se en tràmit en el Congrés dels diputats, pendent del seu debat i votació.
Actualment ja ha acabat el termini d'esmenes per part dels grups parlamentaris, amb el resultat de 2 esmenes presentades.
Per una banda el grup de ICV demana el caràcter obligatori de la col·legiació, i per l’altra el grup de CiU demana que es conformi la gestora per vocals de cada col·legi, però que es faci de manera proporcional al número total de col·legiats que té cadascú. Consultar les esmenes directament en aquest enllaç
Des del grup Dietistes-Nutricionistes en xarxa celebrem les dues esmenes al projecte, i en fem la següent valoració:

  1. Tot i que a Catalunya la col·legiació és obligatòria, seria important que a la resta de col·legis de l'Estat ho fos, i la realitat és que no en tots és obligatori. Tot i això, som conscients que aquesta batalla es lliurarà en el projecte de Ley de Servicios Profesionales.
  2. Per una representativitat real dels Dietistes-Nutricionistes la junta gestora, i ja apuntem que també els membres del futur Consejo de Colegios, hauria d'estar formada amb vocals de cada col·legi que en formi part de manera proporcional al seu número de col·legiats. Aquest ha estat un punt de conflicte en el passat que no es pot tornar a repetir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Benvolgut/da,
A continuació pots escriure el teu comentari que en breu es publicarà.
Aquest és un espai que pretén ser de debat i obert a tothom, però no és toleraran les difamacions i disputes personals.
Gràcies per participar i fins aviat.